Használt autó felvásárlás
Készpénzért
Ingyenes szállítás, teljeskörŰ ügyintézés hétvégén is

Használt autók felvásárlása

Autófelvásárlás magas áron!

Szeretné eladni megunt  vagy nem használt autóját? Bátran keressen minket! Megvásároljuk autóját kortól, márkától, állapottól függetlenül az ország bármely területén, garantáltan korrekt áron és hivatalos, négypéldányos adásvételi szerződéssel!

Rugalmas és zökkenőmentes ügyintézés! Önnek nem kell bajlódnia az autó eladás gondjaival, tudja ezt le gyorsan és kényelmesen! Kollegáink a hívástól számítva pár órán belül megérkezhetnek, akár hétvégén is. Helyben fizetünk, legyen szó bármilyen összegű autóról.

Gyors és rugalmas ügyintézés!

Készpénzes autófelvásárlás tejleskörű ügyintézéssel

Velünk a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben adhat túl autóján!
Pofon egyszerű, Önnek csak hívnia kell és kollégáink intézik a megfelelő eljárást. Rugalmas, gyors és megbízható, papírmunkát rendező cégünk egy-két munkanapon belül leveszi nevéről az autót és Önnek nem kell órákat esetleg napokat töltenie autója ügyintézésével, mert mi ezt a terhet levesszük a válláról.

Nálunk az ügyfél az első!

Cégünknél dolgozó munkatársaink az autókkal kapcsolatos szakszerű ügyintézésre vannak kiképezve, hogy ügyfeleink megelégedett mosollyal váljanak meg autójuktól. Számunkra az ügyfél a legfontosabb és hosszútávú kapcsolatra törekszünk, hogy az eladóból vásárló is lehessen, illetve az évek folyamán máskor is minket válasszon.

Keressen minket bizalommal és vegye igénybe készpénzes autófelvásárlás szolgáltatásunkat, melynek keretén belül a teljes ügyintézés terhét is levesszük az Ön válláról.

Idősebb autók felvásárlása!

Autófelvásárlás kortól függetlenül

Úgy gondolja, ráférne már az autóra a szervizelés, de már nem szeretné megjavíttatni és foglalkozni vele, vagy gazdaságilag nem érné meg? Mi ilyen jellegű autóját is megvásároljuk és természetesen levesszük a nevéről, hogy ne az udvarban foglalja a helyet és Önnek ne kelljen tovább bajlódnia vele. Hívjon minket, ha nincs már ideje és energiája foglalkozni az autójával és értékesítse nálunk készpénzért!

Idősebb autók felvásárlása

Ajánlat kérése

Itt leadhatja autója paramétereit és utána felvesszük Önnel a kapcsolatot:

    A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező az űrlap elküldéséhez! Az elérhetőségek közül legalább az egyiket kérjük megadni.

    Adatait kizárólag kapcsolattartás céljából kérjük, azokat bizalmasan kezeljük, harmadik féllel nem osztiuk meg. A jelölő négyzet bepipálásával hozzájárul, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adatait a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. A GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

    Kapcsolat

    +3620 960 8221

    autovetelmost@gmail.com